Ons telefoon beleid

Lees hier hoe wij omgaan met de mobiele telefoon

Hoe gaan we om met de Mobiel

Afgelopen jaren zien we dat de telefoon steeds belangrijker wordt voor iedereen. We zien ook dat het kan leiden tot overlast, daarom hebben wij besloten ons telefoonbeleid wat duidelijker uit een te zetten, zodat het voor iedereen duidelijk is.

Optimisten

Laat de telefoon vooral lekker thuis, gaat deze wel mee dan moet hij aan het begin van de week worden in geleverd bij de instructeur. Deze zorgt ervoor dat hij op een veilige plek ligt.

Uiteraard is het mogelijk om te bellen, dit kan met een telefoon van de zeilschool of met je eigen telefoon. Loop even naar een instructeur toe en die pakt je eigen telefoon of loopt even met je mee naar de telefoon van de zeilschool.

Kinderen 10 t/m 14

Nachtrust is belangrijk om een leuke week te beleven, een telefoon kan hier bij afleiden. Voor het slapen gaan lever je je telefoon in bij de nachtwacht die ervoor zorgt dat deze op een veilige plek ligt.

Overdag mag je je telefoon bij je houden, wanneer wij merken dat dit ten koste gaat van de gezelligheid dan bewaren we hem overdag ook voor je op een veilige plek.

Jongeren 14 t/m 18

Je kan je telefoon mee nemen naar de zeilschool en ook bij je houden als je dat wilt. We adviseren wel deze overdag op je kamer te laten of aan boord in het tonnetje te doen.

Wanneer wij merken dat dit ten koste gaat van de gezelligheid dan bewaren we hem overdag ook voor je op een veilige plek

Hoe blijf je als ouder op de hoogte

Gedurende week maken we filmpjes en foto's. Deze worden geplaatst op de site of op een van onze social media kanalen. Wij zijn daarnaast 24/7 telefonisch bereikbaar op het nummer 0512-461412

De beste momenten om contact te op de nemen met uw zoon of dochter zijn tussen 17.00 en 18.00 en tussen 18.30 en 20.30. Op andere momenten zijn ze of op het water of andere leuke dingen aan het doen.