Onze vloot

Wij vinden het als zeilschool belangrijk dat al onze boten er tip top bij liggen en dat ons materiaal in orde is. Dit brengen we onze instructeurs en ook de kinderen bij. Gedurende de week hebben we meerdere schoonmaak momenten en er is een technisch dienst aanwezig die de boten constant in goede staat houdt. Mensen vragen ons wel eens wat we in de winter doen. Het belangrijkste deel van de winter besteden we aandacht aan het onderhoud van alle boten. En met 100 boten neemt dit veel tijd in beslag.

Optimist

Leren zeilen in de Optimist is een geweldige manier voor kinderen om kennis te maken met de zeilsport. De Optimist is een geschikte keuze voor jongere kinderen om te leren zeilen! Met zijn eenvoudige ontwerp, stabiliteit en leerzame karakter biedt deze boot niet alleen zeilplezier, maar ook de kans voor jonge zeilers om zelfstandigheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het is de perfecte start voor een opwindend avontuur op het water!

Valk/Randmeer

De Valk biedt een geweldige zeilervaring voor zeilers! In een kleine groep leer je waar het bij het zeilen echt op aan komt: inzicht, zeiltechniek, verantwoordelijkheid nemen en werken als team. De handen moeten dus uit de mouwen!

RS-Feva

De RS-Feva is een dynamische zeilboot die perfect is voor kinderen en jongeren die op zoek zijn naar een uitdaging op het water. Deze tweepersoonsboot biedt spanning, snelheid en avontuur, en het is een geweldige keuze voor jonge zeilers die hun vaardigheden willen ontwikkelen en plezier willen beleven op het water.

Laerling

De Laerling is een geschikte keuze voor jongere kinderen vanaf 10 jaar om te leren zeilen! Het is een populaire en toegankelijke tweepersoons kielboot die uitermate geschikt is voor beginnende zeilers of zeilers die omslaan niet prettig vinden.

Pico/Zest

Het leren zeilen in de Pico/Zest is een geweldige manier om zelfstandig zeilvaardigheden te ontwikkelen. De Pico is een veelzijdige en toegankelijke boot die geschikt is voor zowel beginners als meer ervaren zeilers.

Splash

Zeilen in een Splash is een opwindende en uitdagende ervaring voor zeilers die verder willen gaan dan de basis en hun zeilvaardigheden tot een hoger niveau willen brengen.