Onze Zeilschool

  • Familiebedrijf sinds 1967

  • Zeilen is de mooiste sport

  • Normen en waarden

  • Vakantie om niet te vergeten

Een begrip in de zeilwereld

Zeilen is één van de mooiste (water)sporten die er is. Het draait om het spel met water en wind, maar ook om samenwerken, beslissingen nemen en het hebben van verantwoordelijkheid. Vaardigheden die niet alleen op het water goed van pas komen. 

Het organiseren van zeilcursussen en zeilkampen gaat dan ook om veel meer dan het bijbrengen van technieken en vaarregels. Respect voor elkaar, samen zorgen voor een goede sfeer en elkaar kunnen vertrouwen zijn minstens zo belangrijk. Dat is al ruim vijftig jaar het uitgangspunt van onze zeilschool. Deze normen en waarden hebben er toe geleid dat onze zeilschool een begrip is geworden in de zeilwereld.  

Wij doen er alles aan om de kinderen op alle mogelijke manieren vertrouwen te bieden: met betrouwbare zeilinstructeurs, een veilige omgeving, goed materiaal en het stimuleren van geloof in hun eigen kunnen. De gezellige avonden, het lekkere eten en de prima bedden doen de rest. Het resultaat? Een onvergetelijke ervaring en elke keer weer blije gezichten! Hiervoor zijn niet alleen wij verantwoordelijk, maar al onze medewerkers.  

Cor, Nienke, Erik & Marije Zandstra

Gezellige avonden

Het gaat niet alleen om het zeilen. Na een inspannende en avontuurlijke zeildag zorgen wij ervoor dat er voor alle leeftijden wat te doen is. Er is in en om de accommodatie volop ruimte voor activiteiten. Wij hebben bijvoorbeeld een volleybalveld, voetbalveld, speeltoestellen, pingpong tafels en gezellige ruimten om bij elkaar te zitten. Een speciaal recreatieteam zorgt voor spelletjes en evenementen voor iedere leeftijd. Zwemmen, tafeltennissen, kanoën, tafelvoetbal, badminton... alles is mogelijk. De laatste avond is er een spetterende Bonte Avond, waar iedereen aan mee kan doen.

Kwaliteit is belangrijk   

Wij zien onszelf als een verlengstuk van de ouders. Wij gaan consequent en rechtvaardig met onze cursisten om. Door regels te stellen en daar aan vast te houden, weten ze waar ze aan toe zijn. Dat geeft iedereen een veilig gevoel.

Inspelen op uw wensen
Als ouders vindt u het belangrijk dat uw zoon en/of dochter goed verzorgd wordt tijdens een zeilkamp en niets tekort komt. Het ene kind heeft meer aandacht nodig dan het andere. Omdat wij zelf ouders zijn, beseffen wij dat maar al te goed. Wij stellen ons daarom erg flexibel op. Wanneer er speciale wensen zijn of als het nodig is om af te wijken van de gebruikelijke gang van zaken, dan kunnen wij daarover samen afspraken maken.

Contact

Onze locatie

Adres
9215 VV Eyzingapaed 7 De Veenhoop
E-mailadres
info@veenhoop.nl
Telefoonnummer
0512-461412

Vraag maar raak!