Laerling

  • Altijd zeilles in kleine groepen

  • Geschikt voor beginnende zeilers

  • Samenwerken met leeftijdsgenoten

Zeilen in de Laerling

Leren zeilen in de Laerling is een geweldige manier voor kinderen om kennis te maken met de zeilsport. De Laerling is een populaire en toegankelijke tweepersoons kielboot die uitermate geschikt is voor de beginnende zeilers of zeilers die omslaan niet prettig vinden.

  • Tweezeilig avontuur:  Het zeilen in een tweemansboot vereist samenwerking en communicatie tussen de bemanningsleden. Dit biedt een uitstekende leerervaring voor jonge zeilers om teamwork en zeilvaardigheden te ontwikkelen. En is natuurlijk ontzettend gezellig om met vriendjes of vriendinnetjes het water op te gaan.

  • Stabiliteit: De Laerling is uitgerust met een kiel en daardoor is het stabiele boot die vrijwel niet omslaat. Dit zorgt in de eerste plaats voor veiligheid en neemt de angst voor omslaan bij de zeilers weg. Hierdoor kunnen kinderen onder begeleiding van een instructeur moeiteloos zelfstandig het water op.

  • Geschikt voor beginners: De Laerling is vaak een populaire keuze voor beginners omdat de boot relatief eenvoudig te hanteren is. Dit maakt het een geweldige optie voor jonge zeilers die net beginnen.

De Laerling is een geschikte keuze voor jongere kinderen vanaf 10 jaar om te leren zeilen! Met zijn eenvoudige ontwerp en stabiliteit biedt deze boot niet alleen zeilplezier, maar leer je ook met elkaar samen te werken. Het is de perfecte start voor een opwindend avontuur op het water!

Beschikbare cursussen