ZEILVAKANTIE

Ben je 7 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te zeilen?  Bij Zeilschool de Veenhoop ben je aan het juiste adres! Wij als zeilschool organiseren diverse zeilvakanties voor kinderen en geven privé zeilcursussen voor volwassenen. Proef het zeilen tijdens één van onze zeilvakanties, kindervakanties en -cursussen!

Zeilen tijdens de zeilvakantie

De zeilvakanties die wij aanbieden zijn geschikt voor kinderen en jongeren die ouder zijn dan zeven jaar. Met professionale begeleiding van onze gediplomeerde zeilinstructeurs leren de kinderen in een korte periode de beginselen van het zeilen. Beheersen de kinderen de basistechnieken van het zeilen al? Geen probleem, ook voor een gevorderde zeilvakantie kunt u bij ons terecht voor passende zeillessen.

Na een eerste zeilvakantie beheersen kinderen dus de basis, waarna ze zich tijdens een volgende zeilvakantie verder kunnen ontwikkelen op het gebied van zeilen. Een mogelijke zeilcarrière komt dichterbij wanneer de kinderen in een veilige omgeving en op een juiste wijze kennis maken met het zeilen!

Een zeilvakantie boordevol activiteiten

Tijdens een zeilvakantie bij Zeilschool de Veenhoop wordt er uiteraard veel gezeild. Toch draait het niet alleen om het zeilen. Na een zeildag zorgen we ervoor dat er voor alle leeftijden wat te doen is.

We hebben een speciaal recreatieteam samengesteld. De leden van dit team organiseren verschillende spelletjes en activiteiten. Daarnaast kunnen deelnemers aan de zeilvakantie er ook voor kiezen om iets te ondernemen rondom de accommodatie. Zwemmen, tafeltennissen, kanoën, badminton: van alles is er mogelijk.

Bij onze accommodatie hebben we bijvoorbeeld ook een volleybalveld, voetbalveld en diverse speeltoestellen. Moe na een actieve dag? Dan kan er natuurlijk ook een gezellig plekje worden opgezocht, om hier nog even na te praten en uit te rusten.

Zeilvakantie voor volwassenen?

Zeilschool de Veenhoop biedt zeilcursussen aan voor volwassenen. Tijdens een aantal privé zeillessen leren wij u de kneepjes van het vak. Beheerst u de basis van het zeilen al? Ook dan kunt u bij onze zeilschool terecht. Wij hebben namelijk voor alle niveaus een passend aanbod. Kijk voor meer informatie bij zeilcursus voor volwassenen.

Meer weten over de zeilvakantie?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over een zeilvakantie of kindervakantie bij Zeilschool de Veenhoop? Of geïnteresseerd in één van onze zeilvakanties? Vul ons contactformulier in of neem een kijkje bij onze zeilcursussen.

Vul je gegevens in

Onze locatie

Adres
9215 VV Eyzingapaed 7 De Veenhoop
E-mailadres
info@veenhoop.nl
Telefoonnummer
0512-461412

Hoi

Vraag maar raak!

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!