ZEILCURSUS IN DE HEMELVAART VAKANTIE

Op zeilkamp met Hemelvaart

Niet alleen tijdens de zomervakantie bieden we cursussen aan maar ook tijdens hemelvaart. Voor sommige kinderen is een week te vermoeiend of te lang. In tegenstelling tot de zomercursussen is een zeilkamp korter, namelijk 4 dagen en 3 nachten. Tijdens de vierdaagse cursus in het hemelvaartweekend wordt er zeilles gegeven voor alle boottypes; perfect voor kinderen die niet te lang van huis willen zijn. Natuurlijk is dit weekend er ook om de kennis die je in vorige zomer hebt op gedaan weer op halen. Weet je nog niet welke boottype je deze zomer wil doen? Tijdens de hemelvaartcursus heb je de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe boottypes.


Zeilcursus voor volwassenen

Wil je als volwassene ook de fijne kneepjes van het zeilen onder de knie krijgen zodat je samen met je kinderen eens een zeilboot kan huren? Tijdens het hemelvaartweekend bieden we ook cursussen aan voor volwassen. Het is dan natuurlijk ook mogelijk om een cursus te doen samen met de kinderen, bijvoorbeeld in één van onze valken. Neem contact op voor de mogelijkheden of lees meer over onze zeilcursus voor volwassenen.

Hemelvaart zeilkamp

Dit jaar wordt er door Zeilschool De Veenhoop weer een Zeilkamp tijdens Hemelvaart georganiseerd. Hemelvaart valt in 2019 op donderdag 30 mei. De cursus voor kinderen begint woensdag 29 mei om 20:00 en zal zondag 2 juni rond 17:00 eindigen. Het zeilkamp tijdens hemelvaart isbeschikbaar voor alle boten en cursussen, maar wees er wel snel bij, voordat een boot of cursus volgeboekt is.


Vul je gegevens in

Onze locatie

Adres
9215 VV Eyzingapaed 7 De Veenhoop
E-mailadres
info@veenhoop.nl
Telefoonnummer
0512-461412

Hoi

Vraag maar raak!