KINDERVAKANTIES NEDERLAND

Wist u dat kinderen al vanaf hun zevende ‘zonder ouders’ op vakantie kunnen in Nederland? Zeilschool De Veenhoop biedt namelijk leerzame, sportieve en gezellige kindervakanties aan! Gedurende deze kindervakanties leren kinderen en jongeren vanaf zeven jaar, goed en veilig zeilen. De instructeurs leren de kinderen de beste zeiltechnieken in een betrouwbare omgeving. Leren zeilen is super leuk: laat het uw kind ervaren!

Leukste kindervakanties in Nederland

Leren zeilen is bij ons een belevenis, boordevol actie en spannende momenten. De kindervakanties draaien natuurlijk niet alleen om zeilen. Na een zeildag zorgen we ervoor dat er voor alle leeftijden iets leuks te doen is. 

Zo zijn er rondom onze accommodatie een volleybalveld, voetbalveld, en diverse speeltoestellen te vinden. Daarnaast hebben we op ons terrein gezellige ruimtes gecreëerd om bij elkaar te zitten en de ervaringen van die dag met elkaar te delen. Ook is er een speciaal recreatieteam die zorgt voor spelletjes en activiteiten. 

De echte waterratten kunnen ook in de avonduren het water opzoeken. Zo kunnen ze zwemmen, maar ook met de kano het ruime sop kiezen. Er is dus van alles mogelijk op onze zeilschool. Dankzij het dagvullend programma is ons zeilkamp een van de leukste kindervakanties in Nederland!

Leuke kindervakanties voor iedereen

Uiteraard proberen wij de kindervakantie voor ieder kind tot een succes te maken. Onze stelregel is dat ieder kind het naar zijn zin moet hebben tijdens de zeilvakantie. Wij proberen dan ook in te spelen op de wensen en behoeften van uw kind. Is uw kind allergisch, heeft hij of zij een chronische aandoening of zijn er andere bijzonderheden, dan houden we daar rekening mee. Lees meer over hoe wij uw wensen integreren in de zeilcursus en vakantie. 

Meer over onze zeilvakanties voor kinderen?

Om een goed beeld te krijgen van eerdere kindervakanties, kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum. Bent u enthousiast over de kindervakanties en wilt u meer weten over de leukste kindervakantie van Nederland? Gebruik dan het contact formulier om contact met ons op te nemen.

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!