LEREN ZEILEN

Lijkt je leren zeilen een leuke uitdaging? Dan bent u bij Zeilschool De Veenhoop aan het juiste adres! Op een leuke manier laten wij kinderen én volwassenen kennis maken met het zeilen. Leren zeilen is bij ons een ware beleving. Wij organiseren zeilweken en zeilweekenden boordevol actie en spannende momenten. Bij onze ervaren zeilinstructeurs staat veiligheid voorop en dus zal het nooit te ‘spannend’ worden.

Kinderen leren zeilen

Kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder kunnen terecht bij Zeilschool De Veenhoop. Hier leren kinderen zeilen onder het toeziend oog van onze ervaren zeilinstructeurs. Met hun jarenlange ervaring kunnen onze instructeurs de kinderen veel bijbrengen in een korte periode. Na een week bij Zeilschool De Veenhoop is de basis gelegd voor een verdere zeilcarrière!

Het draait tijdens een kindervakantie daarentegen niet alleen om leren zeilen. Wij organiseren een aantal leuke activiteiten aan het einde van iedere dag op het water. Zo zijn er rondom onze accommodatie een volleybalterrein en een voetbalveld gecreëerd. Daarnaast is er een speciaal recreatieteam samengesteld die activiteiten met de kinderen onderneemt.

Volwassenen leren zeilen

Naast zeilweken en zeilweekenden voor kinderen bieden wij ook cursussen ‘zeilen leren’ aan voor volwassenen. Zo kunt u het zeilen leren door middel van privélessen. Lijkt het u leuk om eens lekker actief bezig te zijn op het water, maar heeft u het door de week te druk? Dan is privé zeilles precies wat u zoekt. Wij hebben voor alle niveaus een passend aanbod. Kijk voor meer informatie bij zeilcursus voor volwassen.

Meer weten over zeilen leren?

Wilt u meer weten over onze zeilschool en werkwijze? Bekijk dan onze introductie! Spreekt onze zeilschool u aan en wilt u zich aanmelden voor een van de zeilcursussen ? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Vul je gegevens in

Onze locatie

Adres
9215 VV Eyzingapaed 7 De Veenhoop
E-mailadres
info@veenhoop.nl
Telefoonnummer
0512-461412

Hoi

Vraag maar raak!

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!