ZEILSCHOOL DE VEENHOOP FRIESLAND

Wilt u uw kinderen op zeilvakantie sturen? Zeilschool De Veenhoop organiseert speciaal zeilvakanties voor kinderen vanaf zeven jaar. Tijdens deze vakantie leren kinderen en jongeren de juiste zeiltechniek aan waardoor ze veilig kunnen zeilen. Leren zeilen is bij ons een belevenis, boordevol actie en spannende momenten. Plezier en veiligheid staan voorop bij onze zeilinstructeurs.

Vaardigheden

Zeilen is één van de mooiste sporten die er is. Het gaat niet alleen over water en wind, maar ook om samenwerken, beslissingen nemen en het hebben van verantwoordelijkheid. Vaardigheden die niet alleen op het water van pas komen, maar die later ook goed van pas komen. Tijdens de zeilles op onze zeilschool zijn respect voor elkaar, samen zorgen voor een goede sfeer en elkaar kunnen vertrouwen minstens zo belangrijk

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze zeilschool en werkwijze? Kijk dan eens bij onze introductie Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier.

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!