ZEILCURSUS

Op zoek naar een zeilschool die een zeilcursus aanbiedt in een veilige omgeving? En waarbij plezier naast veiligheid voorop staat? Dan bent u bij Zeilschool De Veenhoop aan het juiste adres. Wij bieden namelijk zeilcursussen aan waarbij de jeugd leert zeilen, maar ook kan deelnemen aan een uitgebreid en gevarieerd activiteitenprogramma.

Leerzame zeilcursus

De basis voor een verdere zeilcarrière wordt gelegd tijdens een zeilcursus van Zeilschool De Veenhoop. Bij ons leren kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder namelijk op een goede en veilige manier de kneepjes van het vak. 

Zeilcursussen op verschillende niveaus

De zeilcursussen worden gegeven op verschillende niveaus. Wij varen dan ook met allerhande type zeilboten. Zo kan een kind die deelneemt aan een zeilcursus met een optimist, een RS-feva, een Splash of een valk het water op. Aan het einde van de leerzame zeilcursus ontvangen de deelnemers een vorderingenstaat of een erkend diploma van cursus waar ze aan deel hebben genomen. 

Goede ligging voor een zeilcursus

Door de ligging van onze zeilschool kunnen wij uitstekende en gevarieerde lesmogelijkheden aanbieden. Wij kunnen bij vrijwel elk weertype uitvaren en hebben afwisseling in smal en breed water. Dit dwingt de cursist en instructeur tot vele verschillende handelingen en lesmomenten. 

De omstandigheden zijn dus iedere dag anders op het water. Een zeilcursus is dan ook een hele beleving, boordevol actie en spannende momenten. Uiteraard staat veiligheid bij ons voorop en dus zullen onze ervaren instructeurs nooit onnodige risico’s nemen. 

Meer weten over een zeilcursus?

Zeilschool de Veenhoop biedt diverse zeilcursussen aan. Zo kan ieder kind of jongere het avontuur dat zeilen heet, beleven. Wilt u meer weten over een van de zeilcursussen? Neem dan een kijkje bij onze zeilcursussen of onze werkwijze. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!