ZEILKAMP IN FRIESLAND

Ben je elf jaar of ouder en wil je graag leren zeilen in Friesland? Zeilschool de Veenhoop biedt zeilkampen aan speciaal voor kinderen. Kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder leren goed en veilig zeilen tijdens deze zeilkampen. Leren zeilen tijdens een zeilkamp in het prachtige Friesland is bij ons een grote belevenis, met boordevol spanning en actie.

Naast het zeilen verzorgen wij een gezellig kamp met verschillende activiteiten. Zwemmen, tafeltennissen, kanoën, badminton, van alles is er mogelijk. Tijdens een zeilkamp is altijd, naast het zeilen, plezier en veiligheid prioriteit bij ons. We varen op verschillende niveaus met optimisten, cadetten, splashes en valken op de Friese wateren. En wat is er nu heerlijker dan vertoeven op het water met de wind in de zeilen? 

Diverse mogelijkheden Zeilkamp

Onze doel is om elk zeilkamp voor ieder kind een succes te maken. Onze stelregel is dat ieder kind het naar zijn zin moet hebben. Wij proberen ook in te spelen op de wensen van u en uw kind. Is uw kind allergisch, heeft het een chronische aandoening of zijn er andere bijzonderheden, dan houden we daar rekening mee. Wilt u meer weten over onze zeilschool en werkwijze? In onze introductie vertellen wij hier meer over!

Informatie over hét zeilkamp in Friesland

Wilt u meer weten over onze zeilkampen in Friesland? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen. Heeft u nog vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier

Vul je gegevens in

Onze locatie

Adres
9215 VV Eyzingapaed 7 De Veenhoop
E-mailadres
info@veenhoop.nl
Telefoonnummer
0512-461412

Hoi

Vraag maar raak!

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!