ZEILKAMP KINDEREN

Bent u op zoek naar een sportieve en avontuurlijke zeilkamp voor uw kinderen? Zeilschool De Veenhoop organiseert verschillende zeilkampen met verschillende niveaus, met optimisten (vanaf 7 jaar),Learling(10 t/m 13 jaar), splash/pico/zest(kinderen die meer dan 45 kilo wegen) of valken  (11 t/m 18 jaar). Kinderen vanaf zeven jaar leren tijdens een onze zeilkampen in Friesland de eerste kneepjes van het zeilen. Door op jonge leeftijd te beginnen met zeilen, hebben zij het zeilen snel onder de knie

Zeilkamp vol avontuur en spanning

De kinderen beleven het zeilkamp als een groot avontuur vol met actie en spannende momenten. De leerlingen krijgen aan het einde van het zeilkamp een erkend diploma of vorderingsstaat. Naast zeilen staan er nog veel meer activiteiten op het programma van ons zeilkamp voor kinderen. Er is er een speciaal recreatieteam voor de kinderen die zorgt voor spelletjes en activiteiten. Kinderen kunnen na de zeilles gaan zwemmen, tafeltennissen, kanoën of badmintonnen. Voor ieder wat wils!

Zeilkamp speciaal voor kinderen

Een zeilkamp bij Zeilschool de Veenhoop is een waar zeilavontuur voor uw kind(eren). Naast plezier, staat veiligheid voorop bij ons en onze zeilinstructeurs. Ook kunnen wij inspelen op verschillende behoeftes en wensen van u of uw kinderen. Wij kunnen ook rekening houden met allergieën, chronische aandoeningen of andere bijzonderheden. Lees meer over Zeilschool de Veenhoop en onze werkwijze in onze introductie.

Informatie over onze zeilkampen in Friesland

Wilt u meer weten over een zeilkamp bij ons of wilt u een zeilkamp boeken voor uw kind? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze zeilcursussen voor meer informatie over de niveaus of om direct een datum uit te zoeken voor een zeilkamp. Heeft u nog vragen of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulierof bel ons op 0512 – 461412. 

ZEILKAMP KINDEREN

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!