GA OP ZEILKAMP TIJDENS DE MEIVAKANTIE!

Kan je niet wachten om te zeilen in de zomervakantie en wil je eerder naar de zeilschool komen? Dat kan! Kom dan naar Zeilschool de Veenhoop tijdens de meivakantie.


Zeilkamp meivakantie

Het zeilkamp tijdens de meivakantie week start op zondag 28 april om 20:00 en zal eindigen op vrijdag 3 mei rond 16:00. Een zeilvakantie bij De Veenhoop is een gezellige en avontuurlijke belevenis. Vanaf de eerste stap in de boot doen de kinderen zoveel mogelijk zelf, maar altijd onder begeleiding van een instructeur. We besteden relatief veel tijd aan het aanleren van de basisvaardigheden, want: hoe beter de cursisten die onder de knie krijgen, hoe meer lol ze aan het zeilen beleven.

Zeilles in de praktijk

De praktijk is de beste leermeester. Dat betekent: het water op! De programma's zitten dan ook boordevol actie en spannende momenten. De instructeurs geven uitleg en laten zien hoe het moet. Vanzelfsprekend grijpen ze in en sturen ze bij waar dat nodig is. Ze zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en de sfeer aan boord.

Fijne en veilige zeilvakantie tijdens de meivakantie

Een zeilvakantie bij ons is de garantie voor een fijne en veilige vakantie. Zeilen vinden wij de mooiste sport die er is. Zeilen is niet alleen omgaan met een boot, water en wind. Maar het is meer, het is samenwerken, met elkaar beslissingen nemen en het dragen van verantwoordelijkheid. Je leert bij zeilen dingen die ook in het dagelijks leven goed van pas komen: respect voor elkaar, samen zorgen voor een goede sfeer en op elkaar vertrouwen.

Een meivakantie vol zeilen, spel en ontspanning

Het gaat natuurlijk niet alleen maar om het zeilen. Na een inspannende zeildag zorgen we ervoor dat er voor alle leeftijden wat te doen is. Er is in en om de accommodatie volop ruimte voor activiteiten. We hebben bijvoorbeeld een volleybalveld, een voetbalveld, speeltoestellen, pingpongtafels en gezellige ruimtes om bij elkaar te zitten. Een speciaal recreatieteam zorgt voor spelletjes en evenementen voor iedere leeftijd. Tafeltennissen, kanoën, tafelvoetbal, badminton... alles is mogelijk.

Meivakantie aanbod zeilcursussen

Wij zeilen tijdens de meivakantie met alle boottypes die we hebben; Optimist, RS-Feva, RS-Zest, Pico, Splash, Randmeer en Valk. Vind je een week te lang dan is het ook mogelijk om losse dagen of halve dagen les te krijgen. Heb je vragen over de verschillende cursussen of ons programma neem dan telefonisch contact met ons. We hopen je te zien in de meivakantie!


Vul je gegevens in

Onze locatie

Adres
9215 VV Eyzingapaed 7 De Veenhoop
E-mailadres
info@veenhoop.nl
Telefoonnummer
0512-461412

Hoi

Vraag maar raak!

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!