ZEILKAMP: LEER VEILIG ZEILEN

Heeft u altijd willen leren zeilen? Dat kan tijdens een onvergetelijk zeilkamp bij Zeilschool de Veenhoop. Tijdens een zeilkamp leren kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder goed en veilig zeilen door onze deskundige en gecertificeerde zeilinstructeurs. Leren zeilen middels een zeilkamp is een geweldige belevenis, boordevol actie, maar ook met veel gezelligheid. Tijdens een zeilkamp staat, naast het zeilen, plezier én veiligheid voorop. Naast het leren zeilen maak uw zoon en/of dochter ook nieuwe vrienden. Kortom een week lang zeilen en plezier maken!

Zeilkampen voor verschillende leeftijdsgroepen

Bij Zeilschool De Veenhoop leren kinderen zeilen op verschillende niveaus: op een optimisten (vanaf 7 jaar), learling(10 t/m 13 jaar), splash pico zegt (kinderen die meer dan 45 kilo wegen) en/of valken(11 t/m 18 jaar). Deze zeilboten zijn uiterst geschikt voor kinderen. Lijkt het uw kinderen leuk om te gaan zeilen? Geef uw kind nu op voor één van onze zeilkampen in het prachtige Friesland.

Zeilkamp met volop ruimte voor activiteiten

Naast zeilen zorgen wij voor een volledig verzorgd zeilkamp met activiteiten voor alle leeftijden. Wij hebben hier een speciaal recreatieteam die voor de spelletjes en activiteiten zorgt. Deze activiteiten variëren van zwemmen tot badminton en kanoën. Uiteraard proberen wij het zeilkamp voor ieder kind een succes te maken en spelen ook in op specifieke wensen. Is u kind bijvoorbeeld allergisch, heeft hij of zij een chronische aandoening of zijn er andere bijzonderheden? Dan houden wij daar rekening mee. Ook als uw kind medicijnen gebruikt willen wij dat graaf vooraf weten. Lees hiermeer over onze zeilschool en onze werkwijze.

Meer informatie over ons zeilkamp

Wilt u meer weten over een zeilkamp bij Zeilschool de Veenhoop of wilt u een zeilkamp boeken voor uw zoon en/of dochter? Neem dan ook eens een kijkje bij onze zeilcursussen voor meer informatie over de niveaus of om direct een datum uit te zoeken voor een zeilkamp voor uw kind. Heeft u nog vragen of wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het confactformulier of bel ons op 0512-461412.

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!