ZEILKAMPEN

De wind door de haren, het deinen van het water en het geluid van de kabbelende golven: ervaar al het voorgenoemde tijdens een van de zeilweken bij Zeilschool De Veenhoop. Wist je dat zeilen één van de oudste manieren is om de wereld rond te gaan. Gedurende onze zeilkampen maken kinderen en jongeren (tot en met 18 jaar) op een onvergetelijke wijze kennis met zeilen.s volgen of zeilvakantie houden in Friesland? Wij organiseren zeilweken en zeilweekenden voor kinderen (vanaf zeven jaar) en geven privé zeillessen voor volwassenen. U bent u nooit te oud om te leren zeilen. Onze zeilinstructeurs begeleiden u of uw kind individueel met het zeilen.

Wie kunnen deelnemen aan de zeilkampen?

De allerkleinsten onder ons kunnen nog niet deelnemen aan onze zeilkampen. Dit om de veiligheid van het kind te waarborgen. Kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder kunnen zich wel aanmelden voor een zeilkamp. Door op een jonge leeftijd te beginnen met zeilen, hebben de kinderen het zeilen snel onder de knie.

De beste en leukste zeilkampen

Tijdens de zeilkampen van Zeilschool De Veenhoop richten wij ons op een tweetal aspecten: leren zeilen en plezier hebben. Wij proberen de zeilkampen voor ieder kind tot een succes te maken en dus luidt onze stelregel: ieder kind moet het naar zijn zin hebben. Overdag wordt er op het Friese water gezeilt en na het avondeten is er een programma vol met activiteiten. Alles voor een onvergetelijke week!

Veilig leren zeilen door deskundige zeilinstructeurs

Onze ervaren zeilinstructeurs eren de kinderen op een veilige en leerzame manier zeilen. Wanneer de kinderen al enige ervaring hebben opgedaan, kan het niveau opgeschroefd worden. Wij varen dan ook op verschillende niveaus met optimisten, Rs-feva's, learling, pico, zesten, splashes, valken en randmeren

Zeilkamp vol leuke activiteiten

Leren zeilen middels een zeilkamp is een geweldige belevenis. Toch draait het tijdens onze zeilkampen niet alleen om zeilen. Er is ruimte en tijd zat om deel te nemen aan een van onze leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen rondom de accommodatie naar hartenlust zwemmen, tafeltennissen, kanoën, badminton spelen, volleyballen en voetballen. Ook organiseert ons speciale recreatieteam verschillende spelletjes, waar de kinderen aan mee kunnen doen.


Vul je gegevens in

Onze locatie

Adres
9215 VV Eyzingapaed 7 De Veenhoop
E-mailadres
info@veenhoop.nl
Telefoonnummer
0512-461412

Hoi

Vraag maar raak!

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!