ZEILLES

Zelf leren zeilen is mogelijk, maar het is raadzamer om professionale zeilles te nemen bij een vakkundige zeilschool. Door deel te nemen aan een zeilles kan de juiste basis voor een verdere zeilcarrière worden gelegd. Bent u op zoek naar een zeilschool die zeillessen aanbiedt? Dan bent u bij Zeilschool De Veenhoop aan het juiste adres. De ervaren zeilinstructeurs van Zeilschool De Veenhoop geven met plezier zeilles aan kinderen en volwassenen. Bent u of is uw kind toe aan een nieuwe uitdaging?


Zeilweken en zeilweekenden

Wij organiseren zeilweken en zeilweekenden in Friesland. Gedurende deze kindervakanties krijgen kinderen zeilles van onze gedreven zeilinstructeurs. Zij zijn stuk voor stuk leuke, zelfbewuste jonge mensen die stevig in het leven staan. Bij onze instructeurs staan plezier en veiligheid altijd voorop. 

Zeilles voor kinderen

Wij geven onder andere zeilles aan kinderen en jongeren van zeven jaar en ouder. Tijdens deze zeilles leren de zeilinstructeurs de kinderen goed en veilig zeilen. Zijn de kinderen in kwestie beginners? Dan beginnen wij bij de basis. Heb je de grondbeginselen van het zeilen al onder de knie? Dan brengen we het niveau van de zeilles omhoog. Uiteraard focussen we ons tijdens een zeilweek(end) op het zeilen, maar na een dag zeilen kunnen de kinderen ook deelnemen aan leuke activiteiten. Zeilles is bij ons een belevenis, boordevol actie en spannende momenten.

Zeilles voor volwassenen

Naast zeilweken en zeilweekenden voor kinderen geven wij ook zeilles aan volwassenen. U kunt het zeilen leren door middel van privélessen. Lijkt het u leuk om eens lekker actief bezig te zijn op het water, maar heeft u het door de week te druk, dan is een privé zeilles precies wat u zoekt. Wij hebben voor alle niveaus een passend aanbod.

Meer weten over zeilles? 

Wilt u meer weten over onze zeilschool of zeilles in Friesland? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over het aanbod van Zeilschool De Veenhoop