ZEILSCHOLEN

We leven in een waterrijk landje, waarin veel zeilscholen gevestigd zijn. Niet zo gek dat veel mensen willen leren zeilen, want zeilen is één van de mooiste sporten die er is. Het gaat bij zeilen niet alleen om water en wind, maar ook om werken met een team en het nemen van verantwoordelijkheid.

Bent u op zoek naar een plek waar zeilles wordt gegeven? Het brede aanbod aan zeilscholen maakt het maken van een keuze ongetwijfeld lastig. Toch hoeft u na vandaag niet meer verder te zoeken. De beste zeilschool van Nederland vindt u namelijk in De Veenhoop.

De beste zeilschool van alle zeilscholen

Zeilschool De Veenhoop is gevestigd in het Friese dorpje ‘De Veenhoop’. Sinds jaar en dag organiseren wij hier zeilweken en zeilweekenden voor kinderen en jongeren vanaf zeven jaar. Met een team van jonge, maar ervaren zeilinstructeurs, brengen wij ieder zeilkamp tot een succes.

Waarom wij van alle zeilscholen de beste zijn? Bij ons is leren zeilen een belevenis. In een korte tijd leren onze instructeurs de kinderen op een plezierige en veilige manier zeilen. Het draait bij ons daarentegen niet alleen om leren zeilen. Tijdens een vakantie bij Zeilschool De Veenhoop kunnen kinderen ook deelnemen aan diverse activiteiten. Zo kunnen kinderen naar hartenlust zwemmen, volleyballen, voetballen en badmintonnen.

Toe aan wat rust na een dag zeilen? Plof dan neer op ons nieuwe meubilair en praat nog even na met de rest van de groep.


Vul je gegevens in

Onze locatie

Adres
9215 VV Eyzingapaed 7 De Veenhoop
E-mailadres
info@veenhoop.nl
Telefoonnummer
0512-461412

Hoi

Vraag maar raak!

Onze zeilcursussen

Ben je nog nooit eerder het water op geweest, of ben je juist een doorgewinterde zeiler? Geef je de voorkeur aan avontuur of blijf je liever droog? Wat je ervaringsniveau of voorkeur ook is, we hebben de perfecte boot voor jou!